Namens…

m0 B27
m0 B26
m0 B25
m0 B24
m0 B23
m0 B22
m0 B21
m0 B18
m0 B17

————————————————————————-

Namens het zevenentwintigste Bestuur…

 

Waarde lezer,

Einstein zei ooit: ‘Geniale mensen zijn zelden ordelijk, ordelijken zelden geniaal. Slechts de Heeren van het Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros bezitten beiden eigenschappen tegelijkertijd.’ In dit tijdperk van verandering, verloedering en distantiëring, zijn Wij het, die de wereld op de rails houden en de juiste richting in sturen. Wij brengen orde uit wanorde en halen goudgeel Godenvocht uit water. Te midden van moeilijkheden, liggen mogelijkheden. Zo zijn het de Heeren van het A.H.D. Tartaros die binnen de muren van deze onstuimige samenleving, als lichtpunt van ieders geest, laten zien dat het einde nog niet nabij is. Correctheid en innovatie zijn slechts het topje van de ijsberg van wat Wij, verlicht Despoten, aan de minderen te bieden hebben. Echter, het gouden pad is slechts voor enkelen weggelegd. Buitenstaanders kunnen het enkel aanschouwen en er naar smachten, zoals Tantalus smachtte naar water in de Hades.

‘Aan ieder tijdperk komt een einde’ zouden de leken onder Ons zeggen. De tijd des Heeren is voor eeuwig. De vurige zekerheid die allen aangaat, is die van de wisseling van het Bestuur van dit Dispuut. Jaarlijks wordt er plaats gemaakt voor nieuwe Heeren, met een brandend vuur in Hun ziel, zo fel als de bliksem die de nachtelijke hemel doorklieft. Het illustere Viertal dat is opgestaan om het zevenentwintigste jaar te regeren, staat bekend als:

 

DHr. B. Huis, Praeses des zevenentwintigste Bestuur des Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros

DHr. S.W. Manting, Abactis des zevenentwintigste Bestuur des Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros

DHr. C. van Assema, Quaestor des zevenentwintigste Bestuur des Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros

DHr. N.R. Tuinman, Assessor (Spugor) des zevenentwintigste Bestuur des Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros

 

De dank aan het zesentwintigste Bestuur is groot. Zij hebben de wereld laten zien wat grootsheid en Correctheid inhoudt. Het zevenentwintigste Bestuur zal de fakkel overnemen en dit eerbiedig voortzetten.

 

Met Heerlijke groet,

DHr. B. Huis
Praeses des zevenentwintigste Bestuur des Aardwetenschappelijk Heerendispuut Tartaros

Comments are closed.